Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Patru blocuri de locuințe din Râmnicu Vâlcea vor fi reabilitate termic cu finanţare europeană nerambursabilă (FOTO)

În data de 5 aprilie 2019 s-a semnat Contractul de Finanţare nr. 4122 încheiat între Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional 2014-2020, Organismul Intermediar Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia şi Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Râmnicu Vâlcea, având ca obiect acordarea finanţării nerambursabile pentru reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe bl. 3 – Calea lui Traian, bl. 64 – str. Iancu Pop, bl. ”Filipin”, bl. D3 şi bl. D4 – Calea lui Traian, cod SMIS 121599. Valoarea totală a Contractului de Finanţare este de 11.183.009,76 lei.
Proiectul a fost depus de Municipiul Râmnicu Vâlcea în cadrul Axei prioritare 3 - Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiţii 3.1, Operaţiunea A - Clădiri rezidenţiale. Unul dintre obiectivele specifice urmărite este creşterea eficienţei energetice a celor cinci blocurilor de locuinţe şi obţinerea unei reduceri de cel puţin 40% a consumului de energie pentru încălzire. Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea a încheiat deja contracte de finanţare nerambursabilă din fonduri europene pentru încă 7 proiecte de acest fel, în cadrul cărora se reabilitează termic peste 40 de blocuri de locuinţe din oraş.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella