Bărbat din Câineni, ARESTAT pentru tentativă de VIOL

Bărbat din Câineni, ARESTAT pentru tentativă de VIOL foto arhiva
Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare al pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul Vâlcea, fata de un bărbat de 37 ani, din comuna Cîineni.
La data de 09 aprilie a.c., polițiștii au pus în aplicare un mandat de executare al pedepsei cu închisoarea, față de un bărbat de 37 de ani, din comuna Cîineni, condamnat cu o pedeapsă de 3 ani și 4 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol.
In fapt, în luna martie 2018, bărbatul ar fi intenționat să întrețină relații sexuale cu o minoră de 14 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, însă actul nu a fost consumat, acesta agresând-o fizic pe minoră.
Bărbatul a fost încarcerat la un penitenciar de pe raza județului Argeș.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...