VÂLCEA: O tânără de 22 de ani si-a înjunghiat iubitul

VÂLCEA: O tânără de 22 de ani si-a înjunghiat iubitul Foto arhiva
O tânără de 22 de ani din Râmnicu Vâlcea s-a ales cu dosar penal după ce, pe fondul consumului de alcool, şi-a înjunghiat concubinul, mai în vârstă cu aproape 30 de ani.
Incidentul s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, în apartamentul în care locuiau cei doi, cel care a anunţat poliţia fiind bărbatul înjunghiat.

"La data de 4 aprilie, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat de 50 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care a reclamat faptul că a fost victima unei agresiuni fizice. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului iar din primele cercetări s-a constatat că, pe fondul unor neînţelegeri şi al consumului de alcool, concubina acestuia, de 22 de ani, ar fi devenit violentă şi cu un cuţit de bucătărie l-ar fi înjunghiat în zona toracelui", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.
Bărbatul înjunghiat a fost transportat la spital, iar acum starea lui este stabilă.

Pe numele tinerei a fost întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violenţe iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a celor întâmplate, mai ales că şi pe corpul fetei au fost observate unele escoriaţii. 
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...