Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


UPDATE ACCIDENT MORTAL TETOIU: Şoferul băut de 38 de ani a fost REŢINUT

În data de 31 martie a.c., în comuna Tetoiu jud. Vâlcea a avut loc un eveniment rutier grav, coducătorul unui autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice și din cauza vitezei excessive, a pierdut controlul direcției de mers către dreapta a părăsit partea carosabilă și a lovit un cap de pod.
În urma evenimentului rutier rezultând decesul unui bărbat de 38 de ani pasager dreapta față, și doi tineri de 19 ani și 4 ani, care se aflau pe bancheta din spate.
Astăzi față de conducătorul auto în vârstă de 33 de ani, s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat la data de 05 aprilie a.c., Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești cu propunere de luare a măsurii de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.
Amintim că un adolescent de 19 ani a murit în urma accidentului de la Tetoiu. Maşina în care era "zbura" cu 120 km/h prin sat şi s-a făcut praf într-un cap de pod. Un copil de 4 ani care călătorea alături de tatăl lui pe bancheta din spate a murit pe loc, la fel ca şi Andrei, care avea doar 19 ani.
Şoferul autoturismului intrat, duminică seara, în jurul orei 20:00, într-un cap de pod la Tetoiu, în Vâlcea, are 34 de ani şi a scăpat cu cele mai puţine răni din impact. Acul de la kilometraj s-a oprit la 120 km/h, martorii spunând că maşina zbura efectiv prin sat.
Copilaşul mort în accident e nepotul şoferului, al cărui tată, 38 de ani, fratele conducătorului auto, după descarcerare, a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Judeţean din Craiova, însă o zi mai târziu a decedat. Şoferul a ajuns cu salvarea la Rm. Vâlcea.
Pe facebook, sunt sute de comentarii legate de accident, mulţi dintre cei care postează cunoscând foarte bine victimele, unii fiind rude ale acestora. Niciunul dintre cei din maşină nu purta centură de siguranţă, spun martorii.
Mama copilului decedat a ajuns în scurt timp la fața locului și din cauza șocului emoțional a necesitat îngrijiri medicale.
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella