Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


AMENZI DE 150.055 lei date de Poliția Locală din Râmnicu Vâlcea! Cu toate acestea, creşte numărul celor care aruncă pe jos coji de seminţe şi mucuri de ţigară

Deşi campania de informare privind sancţiunile aplicabile celor care fac mizerie pe domeniul public s-a intensificat în ultima lună, a crescut totuşi numărul celor depistaţi că aruncă pe jos coji de semniţe şi mucuri de ţigară, dar şi cel al amenzilor acordate de Direcţia Poliţie Locală a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea. Nu mai puţin de şapte astfel de sancţiuni, fiecare în valoare de 2.000 lei, au primit cinci bărbaţi şi două femei care au fost surprinşi încălcând prevederile HCL nr. 50/2006 privind aprobarea Normelor de salubrizare ale municipiului, completată prin HCL nr. 365/2017; tot la acest capitol, au mai fost acordate şi 10 avertismente verbale. O altă campanie de informare a poliţiştilor locali a vizat popularizarea prevederilor HCL nr. 180/2010 privind păstrarea curăţeniei municipiului de către posesorii de animale de companie, ocazie cu care cei care îşi plimbau câinii au primit, gratuit, săculeţi de plastic pentru colectarea excrementelor. În contextul acestei acţiuni, a fost dată şi o amendă în valoare de 500 lei, s-au întocmit 22 de procese-verbale de avertisment şi s-au dat 12 avertismente verbale unor posesori de animale de companie surprinşi prin oraş fără să aibă asupra lor materialele necesare pentru curăţirea locului şi evacuarea dejecţiilor produse de acestea. Pe parcursul lunii martie, Direcţia Poliţiei Locale din cadrul Primăriei municipiului a întocmit în total, pentru diverse contravenţii, 824 de procese verbale de constatare şi sancţionare contravenţională, totalizând 150.055 lei.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella