Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


ATENȚIE, bețivi la volan pe șoselele din Vâlcea

ATENȚIE, bețivi la volan pe șoselele din Vâlcea foto arhiva
Conducători auto aflați sub infuența alcoolului identificați de polițiști în traficul rutier în județul Vâlcea.

La data de 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Berbești au oprit pentru control, pe DJ 605 A, un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din oraș Berbești.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la Spitalul Horezu, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii gradului de alcoolemie, iar pe numele său s-au întocmit acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Drăgășani, au oprit pentru control pe raza municipiului, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din municipiul Drăgășani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis pentru nicio categorie de autovehicule, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la Spitalul Drăgășani, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii gradului de alcoolemie, iar pe numele său s-au întocmit acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Polițiștii au mai oprit pentru control, pe raza municipiului, un alt autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din județul Olt, iar în urma verificărilor s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

S-a întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella