ATENȚIE, bețivi la volan pe șoselele din Vâlcea

ATENȚIE, bețivi la volan pe șoselele din Vâlcea foto arhiva
Conducători auto aflați sub infuența alcoolului identificați de polițiști în traficul rutier în județul Vâlcea.

La data de 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Berbești au oprit pentru control, pe DJ 605 A, un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din oraș Berbești.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la Spitalul Horezu, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii gradului de alcoolemie, iar pe numele său s-au întocmit acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Drăgășani, au oprit pentru control pe raza municipiului, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din municipiul Drăgășani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis pentru nicio categorie de autovehicule, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la Spitalul Drăgășani, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii gradului de alcoolemie, iar pe numele său s-au întocmit acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Polițiștii au mai oprit pentru control, pe raza municipiului, un alt autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din județul Olt, iar în urma verificărilor s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

S-a întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...