Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


FOTO – VIDEO: Alt ACCIDENT MORTAL la Băile Govora! 2 persoane decedate

Un alt accident rutier mortal a avut loc luni, 1 aprilie 2019, la Băile Govora, lângă strâns. În urma impactului puternic între două autoturisme înmatriculate în Vâlcea, o persoană si-a pierdut viata, o persoană este încarcerata, iar 4 au reușit să iasă dintre fiarele contorsionate. Din primele informații rezultă că un autoturism BMW ar fi pătruns pe contrasens și a intrat frontal într-un alt autoturism. Se pare ca persoana decedata este o femeie, pasageră în Volkswagen.

În urma accidentului de la Băile Govora au rezultat : 7 victime. Din nefericire una decedata (sex feminin). Pentru un bărbat se fac manevre de resuscitare și celelalte 4 victime sunt constiente și au fost preluate pentru transportul la unități spitalicești. Saj a preluat 3 persoane si smurd o persoana plus un copil care avea rani usoare (si a plecat cu cineva din familie la upu)

UPDATE: În total 7 victime din care două persoane decedate (o femeie și un bărbat)
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella