COMUNICAT DE PRESĂ Băile Olăneşti, 29 martie 2018

29 Mar 2018
LANSARE PROIECT „DEZVOLTAREA ACTIVITĂȚII ECO BIO ORGANIC SRL PRIN DOTAREA CU ECHIPAMENTE ȘI PROGRAME INFORMATICE PERFORMANTE PENTRU FURNIZAREA SERVICIILOR SPECIFICE PORTALURILOR WEB”, COD SMIS 112705
SC ECO BIO ORGANIC SRL anunta lansarea proiectului „DEZVOLTAREA ACTIVITĂȚII ECO BIO ORGANIC SRL PRIN DOTAREA CU ECHIPAMENTE ȘI PROGRAME INFORMATICE PERFORMANTE PENTRU FURNIZAREA SERVICIILOR SPECIFICE PORTALURILOR WEB”, COD SMIS 112705, finantat in cadrul Programului Operational Regional 2014 – 2020, Axa prioritara 2 –Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii, Prioritatea de investitii 2.1. –Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.
Obiectivul general al proiectului/Scopul proiectului
Obiectivul general de proiect al SC ECO BIO ORGANIC SRL consta in extinderea ariei de activitate conform cod CAEN 6312- Activități ale portalurilor web pentru a furniza servicii specifice pentru portaluri web specializate în produse din categoria cafelei, ceaiului și produselor auxiliare prin dezvoltarea unui nou punct de lucru la nivelul regiunii Sud Vest si dotarea societatii cu echipamente, mobilier și programe informatice moderne si performante, inclusiv echipamente pentru eficienta energetica.
Obiectivele specifice ale proiectului
1. Majorarea cifrei de afaceri, la finalul celor 3 ani post-implementare cu minim 100% fata de valoarea din anul 2016, ca urmare a diversificarii activitatii conform cod CAEN 6312;
2. Diversificarea gamei servicii oferite prin achizitionarea de 5echipamente IT performante, 1 soft pentru gestiunea activității,1 aplicație informatica, 1 set mobilier si 1 echipament pentru producerea energiei regenerabilece va permite derularea de activitati noi in domeniul serviciilor specifice pentru portaluri web specializate în produse din categoria cafelei, ceaiului și produselor auxiliare, cu respectarea principiilor de dezvoltare durabilă;
3. Dezvoltarea ariei de activitate prin dezvoltarea de servicii aferente codului CAEN 6312 si crearea a 5 noi locuri de munca, cu respectarea principiilor egalitatii de sanse si nediscriminarii;
Rezultatele proiectului:

1 Cresterea cifrei de afaceri cu minim 100% la finalul perioadei de durabilitate, fata de valoarea din 2016.
2 Dotarea tehnologica a societatii cu 5 echipamente IT performante, 1 soft pentru gestiunea activității,1aplicație informatica, 1 set mobilier si 1 echipament pentru producerea energiei regenerabilece va permite derularea de activitati noi in domeniul serviciilor specifice pentru portaluri web specializate în produse din categoria cafelei, ceaiului și produselor auxiliare, cu respectarea principiilor de dezvoltare durabilă
3 Crearea a 5 noi locuri de munca, din care minim un loc pentru persoane din grupuri defavorizate, respectiv care nu au avut un loc de munca stabil in ultimele 6 luni/ au varsta cuprinsa intre 15-24 ani/au varsta peste 50 ani/ este recunoscut ca lucrator cu handicap conform legislatiei nationale.

Valoarea totala a contractului de finantare este de 1.012.994,47 lei, iar finantarea nerambursabila 894.456,29 lei, din care contributia din FEDER este de 760.268,69 lei.
Perioada de implementare a proiectului este de 26 de luni, data începerii proiectului este 25.02.2017 şi data finalizării proiectului este 31.03.2019.
Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional 2014 – 2020 este Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, iar Organismul Intermediar responsabil cu implementarea acestui program in Regiunea de Dezvoltare Sud Muntenia este Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia.
Data publicarii anuntului: 29.03.2018.
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus