Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Reţeaua orange a picat în Vâlcea!

Reţeaua Orange nu funcţionează pentru mulţi clienţi. Mai mulţi clienţi ai reţelei de telefonie mobilă Orange nu au semnal pe telefoane în acest moment, nu pot accesa internetul şi nici aplicaţiile dezvoltate de companie. Probleme au fost semnalate în mai multe judeţe.
Probleme au fost semnalate în Bucureşti, dar şi în judeţe precum Arad, Sibiu sau Vâlcea. Acestea ar fi fost provocate de secţionarea multiplă a reţelei de fibră optică, potrivit unui mesaj primit de clienţi.
„Salut, momentan, o parte dintre clientii nostri intampina dificultati in accesarea serviciilor de voce si date, precum si a aplicatiilor Orange. Aceasta situatie se manifesta ca urmare a sectionarii multiple in reteaua de fibra optica. Colegii nostri din departamentul Tehnic lucreaza deja la remedierea problemei. Ne cerem scuze pentru neplaceri si iti multumim pentru intelegere. Revenim imediat ce avem noutati”, este mesajul celor de la Orange.
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella