6 ÎNTREBĂRI ESENŢIALE despre clipul de promovare turistică a României! Senatorul Bulacu a sesizat mai multe inadvertenţe ediție tiparită

27 Mar 2019
Recent, a fost lansat pe piaţă de către Ministerul Turismului un nou clip de promovare turistică a României. Senatorul liberal de Vâlcea, Romulus Bulacu, i-a adresat, zilele trecute, câteva întrebări ministrului Turismului Bogdan Gheorghe Trif despre cum a fost realizat acest clip şi despre cum va fi el promovat în perioada următoarea astfel încât numărul turiştilor care aleg să-şi petreacă vacanţa în România să crească considerabil.
“Recent, ați lansat clipul video de promovare turistică a României. Având în vedere, caietul de sarcini publicat pe site-ul ministerului, vă rog să-mi comunicați, punctual, răspunsul pentru următoarele întrebări:
1. Ce s-a întâmplat cu variantele prevăzute inițial, respectiv prezentările în engleză, spaniolă și franceză și subtitrările aferente?
2. Clipurile pentru piețele de incoming se fac în engleză, în limba țării de adresabilitate a clipului, în limba țării de destinație, dar cu subtitrare în engleză, sau fără mesaj voce, doar cu fundal sonor. În final, cărei piețe vă adresați, având în vedere că varianta prezentată este doar în limba română, fără subtitrare?
3. Este tot mai greu să intrați în mintea consumatorului. De aceea, vă întreb ce studiu se află în spatele realizării clipului, ce anume a determinat prezentarea anumitor obiective turistice, în dauna altora?
4. Ați cerut, de asemenea, ca la finalul prezentării, să fie marcată, printr-un carton, Președinția Consiliului UE 2019. Din ce motive ați renunțat la această idee de promovare?
5. Dacă bugetul inițial propus a fost 190.000 fără TVA, la cât se ridică, în final, costurile totale pentru clipul de promovare?
6. Vor mai exista, așa cum a fost cerut inițial, și variantele scurte de 10, 15 și respectiv 30 de secunde?”, susține senatorul Romulus Bulacu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...