Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Iată care este opinia legiștilor despre MOARTEA profesoarei de muzică

Zvonurile conform cărora profesoara de muzică Irina Saioc ar fi avut parte de o moarte violentă, existând la un moment dat discuții și despre un viol, nu au fost confirmate de medicul legist Ioan Neamu. Acesta susține că în urma autopsiei efectuate, diagnosticul ar fi de intoxicație voluntară.
”Deocamdată, s-a stabilit că este vorba despre o intoxicație voluntară. Nu putem discuta despre crimă sau viol. Într-adevăr s-au relevat niște afecțiuni organice. Oricum, cercetările vor continua pentru că trupul profesoarei va fi trimis la analize la București, iar cei care vor pune concluziile vor fi toxicologii. Rezultatele vor veni abia după 2 luni”, ne-a declarat medicul legist Ioan Neamu. În ceea ce privește loviturile de pe corp ale profesoarei, medicul Neamu mai spune că acestea ar fi putut să apară în cădere pentru că în apartament au fost găsite mai multe obiecte sparte, ceea ce ne-ar putea duce cu gândul la un accident casnic.
Elevii și cadrele didactice de la Pedagogic regretă nespus pierderea profesoarei Saioc, mai ales pentru că aceasta era o profesionistă desăvârșită, un cadru didactic dedicat și o persoană calmă, echilibrată.
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella