Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Mircia Gutău consideră nedemne atacurile la adresa soției sale

07 Feb 2013

 El susține că singurul motiv pentru care notarul Mariana Gutău a apărut în acest conflict este faptul că Ion Georgescu, fostul partener de afaceri al lui Dumitru Bușe, este nașul lor de cununie.

Recent, familia Gutău a fost implicată într-un scandal provocat de văduva fostului președinte al Consiliului Județean Vâlcea, Maria Bușe. Aceasta din urmă, încercând prin toate metodele să pună mâna pe întreg patrimoniul societăților în care Dumitru Bușe era acționar, alături de Ion Georgescu, se folosește de tot felul de tertipuri pentru a ie și învingătoare. Tocmai de aceea, madam Bușe s-a gândit să facă valuri și să implice și numele Gutău în această răfuială, aruncând acuzații false la adresa notarului Mariana Gutău.

Despre aceste învinuiri aduse soției sale, fostul primar al Râmnicului, Mircia Gutău, cu blândețea specifică bucovinenilor, spune că sunt doar răutăți, iar actele care au fost întocmite la notariat sunt legale și corecte. Ex-edilul este de părere că soția sa a fost târâtă în acest scandal doar pentru că Ion Georgescu este nașul lor de cununie. " După moartea lui Dumitru Bușe, soția acestuia i-a intentat nu mai puțin de 84 de procese lui Ion Georgescu, dintre care 17 sunt penale. Altceva, probabil, nu are ce face! A vrut să-l scoată pe Georgescu din firmă, dar până la urmă nu a făcut decât să le falimenteze pe amândouă. În ziarul în care a fost acuzată soția mea, nu s-a dat decât o parte din contractul ce a fost încheiat la notariat. De ce nu îl publică pe tot, să se vadă că este perfect legal? Georgescu, dacă nu încheia contractul, pierdea vreo 200.000 de euro. Oricum, lucrurile sunt cât se poate de clare și pot să urle până nu mai pot" "ne-a declarat fostul primar al Râmnicului, Mircia Gutău.

CLAUDIA STANCIU 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella