Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Copiii din Diculeşti au mare nevoie de sală de sport. Deputatul Lovin intervine la vicepremierul Suciu pentru acest obiectiv

25 Mar 2019
Prin intermediul unei interpelări adresată MDRAP, deputatul Dumitru Lovin i-a atras atenţia vicepremierului Daniel Suciu că, zilele trecute, s-au împlinit doi ani de când autorităţile din comuna vâlceană Diculeşti au solicitat la CNI finanţare pentru construcţia unei săli de sport. Documentându-se în legătură cu acest subiect, parlamentarul a găsit şi o adresă din aprilie 2017, semnată de directorul general Manuela Irina Pătrăşcoiu şi de directorul de investiţii Valentin Cherăţoiu, care dădeau asigurări la acel moment că investiţia respectivă „va fi inclusă în Lista Sinteză a obiectivelor de investiţii din subprogramul „Săli de sport”.
„Stimate domnule viceprim-ministru, zilele acestea, s-au împlinit doi ani de când comunitatea din Diculeşti aşteaptă această finanţare şi nu i-a mai venit rândul. În aceste condiţii, în continuare, copiii din localitate nu au unde să-şi desfăşoare orele de sport. Este dramatic dacă, în această ţară, nu putem face nimic pentru copiii sau nepoţii noştri, dar aruncăm sute de milioane de euro pe investiţii nefolositoare”, i-a transmis Lovin ministrului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în speranţa că acesta va lua măsuri şi va contribui la rezolvarea situaţiei.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella