Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VIDEO: CONCEDIEREA COLECTIVĂ de la Cieh SODA (fostul USG) devine REALITATE!

25 Mar 2019
Luni, 25 martie 2019, în cadrul ședinței ordinare a Colegiului Prefectural Vâlcea s-a discutat și despre situația alarmantă de pe platforma chimică în ceea ce ărivește intenția patronatului de la Cieh SODA (fostul USG) de a concedia 20% din personal.
Colegiul Prefectural condus de prefectul Florian Marin a luat la cunoștință despre intenția polonezilor de a elabora planul de concediere colectivă, iar la orele 15.00 va avea loc ședința Comisiei de Dialog Social Vâlcea. În cadrul acesteia, președintele sindicatului Sodistul, Adrian Mugioiu, va prezenta „Principalele revendicări ale Sindicatului „Sodistul” cu privire la „Planul de concediere colectivă” notificat de angajatorul CIECH Soda România, prin adresa 524/20.03.2019 (menţinerea numărului actual de locuri de muncă, îmbunătăţirea condiţiilor de muncă etc. )”.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella