FOTO ACCIDENT în giratoriul de la PETROM! 3 persoane rănite

Sâmbătă, 23 martie 2019, a avut loc un accident de circulație în Râmnicu Vâlcea, în sensul giratoriu de la Petrom. Primele informații relevă faptul că este vorba despre o neacordare de prioritate, iar trei persoane au fost rănite ușor.
În urma cercetărilor preliminare, s-a stabilit că vinovat este șoferul care circula din direcția Sibiu - Vâlcea pentru că ar fi intrat pe contrasens în sensul giratoriu din fata Petrom de la intrarea din partea de Nord a municipiului Râmnicu Vâlcea, intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism de Vâlcea care circula regulamentar.
În urma impactului, trei persoane au fost rănite ușor. Este vorba despre două femei și un bărbat, toți aflați în autoturismul care circula regulamentar.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...