Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Primarul din Bălcești: Cei de la CJ Vâlcea și Spitalul Județean induc în eroare peste 50.000 de oameni!

Scandalul redeschiderii spitalului din Bălcești este departe de a fi terminat. Primarul liberal Constantin Aleca susține că este aproape imposibil ca administrația publică din Bălcești să îndeplinească condițiile cerute de comisia mixtă, mai ales că pentru a deschide spitalul la Bălcești este nevoie de cel puțin 50 miliarde lei vechi.
Primarul oraşului Bălceşti, Constantin Aleca, îi acuză pe reprezentanții CJ Vâlcea și ai Spitalului Județean de dezinformare. Acesta susține că cea mai mare dorință a oamenilor din Bălcești este deschiderea acestei unități spitalicești, însă, condițiile impuse de directorul spitalului Vâlcea, Dan Ponoran, sunt imposibil de respectat.
„În comunicatul de presă se vorbeşte despre o adresă trimisă de Primăria Bălceşti către Consiliul Judeţean Vâlcea, pentru domnul preşedinte Constantin Rădulescu şi în atenţia domnului director al SJU Vâlcea dr. Ponoran Dan, afirmându-se ca noi nu mai dorim acel serviciu medical şi că ne dorim altceva. Vă prezentăm adresa noastră despre care se vorbeşte. Rugăm ca cei care citiţi să analizaţi şi să vă spuneţi părerea despre această faptă a domnului doctor Ponoran Dan care induce în eroare peste 50.000 de oameni care aşteaptă cu nerăbdare redeschiderea spitalului din Bălceşti. Comisia mixtă, alcătuită de către domnul doctor Ponoran Dan la propunerea domnului preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea încă din 30 mai 2018, a dat soluţia finală pe 08.02.2018, solicitându-se recompartimentarea, reabilitarea şi modernizarea localului conform Legii spitalelor în vederea asigurării funcţionalităţii acestuia cu termen de finalizare a lucrărilor şi începere a activităţii 31.03.2019. Acest termen este nerealizabil, fiind nevoie de o perioadă mult mai mare de timp pentru parcurgerea etapelor impuse de legislaţia specifică (aprobarea noului buget, proiectare, licitaţie, execuţie)”, arată primarul Constantin Aleca.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella