RECORD! Prostituatele și tiriștii dau bătăi de cap celor de la Primăria Câineni (VIDEO)

RECORD! Prostituatele și tiriștii dau bătăi de cap celor de la Primăria Câineni (VIDEO) FOTO arhiva
Primarul localității Câineni din județul Vâlcea se plânge că cea mai veche meserie din lume îi afectează veniturile la buget. Mai exact, primarul susține că, deşi amenzile primite de prostituate figurează drept venit la bugetul local, aceşti bani nu sunt plătiţi niciodată. La fel se întâmplă şi cu amenzile pentru infracţiuni silvice.
Sumă record de încasat la Câineni pentru amenzi din prostituție, regim silvic sau accidente rutiere. 800.000 de lei are în debit Primăria Câineni din amenzi date de diferite instituții ale statului pentru prostituție, la regimul silvic sau la regimul circulației. Primarul Ion Nicolae a explicat că este aproape imposbil de încasat aceste amenzi. În ceea ce privește prostituatele, chiar dacă unele dintre ele au domiciliul în comuna Câineni, la rol fiscal nu figurează absolut nimic.
”Problema cea mai dureroasă pentru noi este cea referitoare la amenzi. Vreau să vă spun că primăria Câineni are de recuperat o valoare foarte mare 800.000 de lei (8 miliarde lei vechi), bani neîncasați care provin din amenzi. Aici este o foare mare anomalie. Nu mi se pare normal o amendă dată pentru prostituție, o amendă dată la regimul silvic, amendă dată celor care stau pe marginea drumului si vând ghiuluri false sau orice altă amendă, să fie date spre încasare la Primăria Câineni.
Acum doi ani de zile ne-am jduecat cu poliția Rutieră. Am refuzat să preluăm în debite patru amenzi primite de cetățeni străini care au tranzitat comuna noastră ca șoferi. Aceștia au primit amenzi și noi trebuia să ne încărcăm cu ele. Am refuzat și a trebuit să ajungem în instanță. De unde să-i găsesc eu pe șoferii aia din alte țări? Deocamdată am câștigat, ne judecăm în continuare.
La nivel de comună, taxele și impozitele au rămas aceleași. Nu le-am majorat pentru că avem un coeficient de încasare foarte bun, peste 80% și am considerat că nu e cazul să le majorăm”, susține primarul Ion Nicolae.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...