Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


RECORD! Prostituatele și tiriștii dau bătăi de cap celor de la Primăria Câineni (VIDEO)

RECORD! Prostituatele și tiriștii dau bătăi de cap celor de la Primăria Câineni (VIDEO) FOTO arhiva
Primarul localității Câineni din județul Vâlcea se plânge că cea mai veche meserie din lume îi afectează veniturile la buget. Mai exact, primarul susține că, deşi amenzile primite de prostituate figurează drept venit la bugetul local, aceşti bani nu sunt plătiţi niciodată. La fel se întâmplă şi cu amenzile pentru infracţiuni silvice.
Sumă record de încasat la Câineni pentru amenzi din prostituție, regim silvic sau accidente rutiere. 800.000 de lei are în debit Primăria Câineni din amenzi date de diferite instituții ale statului pentru prostituție, la regimul silvic sau la regimul circulației. Primarul Ion Nicolae a explicat că este aproape imposbil de încasat aceste amenzi. În ceea ce privește prostituatele, chiar dacă unele dintre ele au domiciliul în comuna Câineni, la rol fiscal nu figurează absolut nimic.
”Problema cea mai dureroasă pentru noi este cea referitoare la amenzi. Vreau să vă spun că primăria Câineni are de recuperat o valoare foarte mare 800.000 de lei (8 miliarde lei vechi), bani neîncasați care provin din amenzi. Aici este o foare mare anomalie. Nu mi se pare normal o amendă dată pentru prostituție, o amendă dată la regimul silvic, amendă dată celor care stau pe marginea drumului si vând ghiuluri false sau orice altă amendă, să fie date spre încasare la Primăria Câineni.
Acum doi ani de zile ne-am jduecat cu poliția Rutieră. Am refuzat să preluăm în debite patru amenzi primite de cetățeni străini care au tranzitat comuna noastră ca șoferi. Aceștia au primit amenzi și noi trebuia să ne încărcăm cu ele. Am refuzat și a trebuit să ajungem în instanță. De unde să-i găsesc eu pe șoferii aia din alte țări? Deocamdată am câștigat, ne judecăm în continuare.
La nivel de comună, taxele și impozitele au rămas aceleași. Nu le-am majorat pentru că avem un coeficient de încasare foarte bun, peste 80% și am considerat că nu e cazul să le majorăm”, susține primarul Ion Nicolae.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella