INCENDIU la restaurantul QUEEN din Râmnicu Vâlcea! Totul a pornit de la o friteuză (FOTO - VIDEO)

Restaurantul Queen din Râmnicu Vâlcea a fost scena unui incendiu de proporții vineri seară. Totul a pornit de la o friteuză din bucătărie care a luat foc, după ce un angajat a aruncat un prosop peste ea, ca s-o stingă. Flăcările au ajuns rapid la plafon și s-au extins foarte rapid. 60 de persoane au fost evacuate din local.
Restaurantul este situat chiar în zona centrală a municipiului, foarte aproape de multe blocuri de locuințe.Pompierii militari au participat la stingerea incendiului cu două autospeciale. Angajaţii localului au fost primii care au acţionat în zonă. Patronul chiar s-a urcat pe acoperiş ca să stingă focul. Cum localul se află între blocuri, riscul de propagare a focului a fost extrem. La ora la care a izbucnit incendiul în restaurant erau zeci de clienţi. În total, 60 de persoane s-au autoevacuat.
”Pompierii militari din cadrul ISU General Magheru al judetului Valcea au fost solicitati pentru stingerea unui incendiu la un restaurant, in municipiul Rm Valcea. Pentru stingerea acestuia au fost alocate doua autospeciale de stingere cu apa si echipajele de pimpieri aferente . De asemenea la fata locului s-a deplasat si o autospeciala SMURD pentru acordarea de ajutor medicsl eventualelor victime. Incendiul se manifesta la un cos de evacuare a gazelor de la o hotă”.
După miezul nopții, pompierii ISU Vâlcea au stabilit motivul pentru care un restaurant a fost cuprins de flăcări, vineri noaptea, cu mai bine de o oră înainte de miezul nopţi - folosirea focului pentru flambarea preparatelor alimentare fără respectarea regulilor privind această procedură şi luarea măsurilor de prevenire în eventualitatea unui incendiu. „Cauza este nerespectarea instrucţiunior de folosire a mijloacelor de gătit de către personalul unităţii”, a transmis Octavian Fulger, din partea ISU Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...