Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

RAZIE în Râmnicu Vâlcea: Patru femei de etnie rromă prinse la furat (FOTO)

22 Mar 2019
Polițiști din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au acționat în perioada 20-21 martie a.c., în zona de municipiului, pentru asigurarea ordinii și liniștii publice și creșterea siguranței cetățenilor pe timpul deplasării pe mijloacele de transport în comun.

Au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale, în baza legii nr. 61/1991 privind ordinea publică, la regimul rutier, dar și pentru alte abateri, de aproximativ 6.000 de lei.
Pe parcursul acțiunii, polițiștii au depistat patru femei, bănuite că ar fi sustras cu o oră mai devreme, mai multe bunuri dintr-un autoturism parcat în zona de nord a orașului.
În urma controlului, bunurile căutate au fost găsite asupra celor patru, fiind recuperate și predate persoanei vătămate. În continuare se fac cercetări pentru furt calificat. La activitate au participat și reprezentanți ai Poliției Locale Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella