Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


FOTO: Femeia din Horezu, RANITA GRAV în ACCIDENTUL de la Scoarța are nevoie de SÂNGE

Accident grav luni, 18 martie 2019, pe un drum din Gorj, pe raza localității Scoarța. Două femei din judetul Vâlcea, orasul Horezu, au fost rănite grav, una având nevoie de descarcerare.
Potrivit IPJ Gorj, o femeie în vârstă de 41 de ani, din Horezu, județ Vâlcea, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 67 Scoarta, din direcția Târgu Jiu către Vâlcea, in urma efectuării unei depășiri, a pierdut controlul asupra volanului, a ieșit în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu un copac.

În urma impactului, autovehiculul a fost proiectat înapoi pe carosabil, fiind lovit de un tir care se deplasa in aceeași direcție.

Femeia din Horezu ranita in urma accidentului de luni este acum internată si are nevoie de ajutorul nostru: "Dragi horezeni, probabil multi dintre dvs, ati aflat de gravul accident care a avut loc luni la Scoarta, jud Gorj. Una dintre victime, horezeanca noastra din poza, are mare nevoie de ajutorul nostru, avand nevoie de sange.. Puteti dona la orice centru de transfuzii din tara, specificand pentru Miculete Mihaela . Impreuna putem sa-i dam sansa sa-si vada copilul crescand ! Cu speranta, ca nu veti ramane indiferenti, va multumesc in numele tuturor celor care incercam sa o ajutam ! Pentru cei care se pot duce maine, 22.03.2019 , se asigura transport din Horezu, plecarea la 6.30", se arată în mesajul postat pe rețelele de socializare de apropiați ai familiei.

Citeste si https://www.voceavalcii.ro/45436-femei-din-valcea-accidentate-grav-a-fost-nevoie-de-descarcerare.html
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella