NEWS ALERT: Fostul director al APAVIL, Cristian Jianu, va candida la Primăria Râmnicu Vâlcea! VEZI AICI declarația lui

Fostul director al APAVIL, Cristian Jianu, s-a înregimentat politic. Acesta a ales să facă pasul spre politică în partidul PRO România, condus de fostul premier Victor Ponta. Surse apropiate celor de la Pro România susțin că Jianu va fi și candidatul partidului pentru funcția de primar al Râmnicului.
Cristian Jianu a declarat, în exclusivitate pentru Vocea Vâlcii, că s-a înscris la Pro România. ”Da, sunt membru la Pro România. În privința candidaturii se va face un sondaj, dar sunt deschis la oportunități. Cred că pot face față cu brio unei candidaturi la Primăria Râmnicu Vâlcea.
Cristian Jianu a condus vreme de 11 ani societatea APAVIL din Râmnicu Vâlcea și este considerat unul dintre cei mai buni specialiști în domeniu. Cristian Jianu este foarte apreciat și iubit de majoritatea angajaților APAVIL. Abilitățile sale manageriale excepționale au fost dovedite în timp, mai ales că domnia sa a condus o societate, dominată puternic de factorul politic, fără să fi fost membru politic la vreu partid.
Cristian Jianu a părăsit societatea Apavil în data de 21 februarie 2018, când i s-a încheiat mandatul de director general.
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...