Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Familia Gutău este din nou atacată

04 Feb 2013

 Despre necazurile prin care a trecut familia lui Mircia Gutău, fostul primar al Râmnicului, din ultimii ani șitie tot județul. Recent un ziar vâlcean a lansat un nou atac mediatic de data asta împotriva soției domnului Gutău, cunoscuta notar Mariana Gutău.

" O grupare de tip infracțional din Râmnicu Vâlcea l-a înșelat pe cunoscutul om de afaceri vâlcean Constantin Dumitrescu cu suma de 22 miliarde lei vechi. Escrocul principal: Ion Georgescu, fostul patron al SC DANCOMAR SRL, cu largul concurs al notarului public Mariana Gutău" - scrie mare pe prima pagină într-un ziar apărut la finele săptămânii trecute. În text sunt preluate trunchiat fragmente din fel de fel de acte comerciale și deducții ilogice ale celor care au redactat textul. Și care au uitat să ceară punctul de vedere al celor pe care îi acuza de infracțiuni grave. Am crezut, la început, că acțiunea de denigrare a doamnei Gutău vine exclusiv din partea controversatului afacerist Constantin Dumitrescu. Într-o discuție cu domnul Ion Georgescu, patron al SC Dancomar SRL, am aflat că întreaga manevră de defăimare, insultare și jignire pleacă de fapt de la Maria Bușe, văduvă după ex-președintele Consiliului Județean, Dumitru Bușe. Acesta a fost partener de afaceri cu Ion Georgescu iar după moartea acestuia madam Bușe a încercat să își folosească toate relațiile din Justiție, Poliție și Registrul Comerțului pentru a pune mâna pe întreg patrimoniul societăților în care Dumitru Bușe era acționar. Acțiunile acestei individe au dus la falimentarea uneia din societăți cu largul concurs al lui Constantin Dumitrescu care mai avea de achitat firmei Dancomar aproape 11 miliarde de lei în perioada în care datoriile totale ale societății nu depășeau 9 miliarde. Dacă Dumitrescu ar fi respectat contractul, societatea Dancomar nu intra în faliment. Iar contractele redactate de notarul Mariana Gutău au fost perfect legale, identice cu numeroase alte contracte redactate pentru alți clienți, deci, în niciun caz soția fostului nostru primar nu merita să fie prezentată ca un complice la un escroc alături de care face parte dintr-un grup infracțional. Cine sunt cei care o acuză pe Mariana Gutău și pe Ion Georgescu vom explica în următoarea ediție când vom prezenta și dedesubturile acestui atac mediatic!

RADU DUMITRESCU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella