RAZII la Bălcești și Dăești! Marfă confiscată de peste 1 miliard lei vechi

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și Serviciului Rutier au acționat în perioada 13-15 martie a.c., în Bălcești și Dăești pentru prevenirea și combaterea contrabandei, a faptelor ilicite conexe transportului, exploatării materialului lemnos brut/produselor finite din lemn, precum și a transportului și comerțului cu produse alimentare sau nealimentare.

Pe linia combaterii delictelor silvice, polițiștii au aplicat patru sancțiuni contravenționale de peste 30.000 de lei, fiind confiscați fizic peste 83 mc de cherestea-rășinoase, de 43.500 de lei.

De asemenea au fost confiscați valoric peste 384 mc de lemn rotund, de aproximativ 92.000 de lei.

Polițiștii au efectuat verificări și pe linia comerțului ilicit și a abaterilor la regimul rutier, fiind verificați șase operatori economici și 27 de autovehicule. Au fost aplicate șase sancțiuni contravenționale de peste 15.000 de lei și s-au confiscat produse expirate de 150 de lei.

De asemenea, polițiștii au confiscat și suma de 483 de lei, bani nefiscalizați.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...