Femei din VÂLCEA, ACCIDENTATE GRAV! A fost nevoie de descarcerare

Accident grav luni dimineața pe un drum din Gorj, pe raza localității Scoarța. Două femei din Vâlcea au fost rănite grav, una având nevoie de descarcerare.
Potrivit IPJ Gorj, o femeie în vârstă de 41 de ani, din Horezu, județ Vâlcea, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 67 Scoarta, din direcția Târgu Jiu către Vâlcea, in urma efectuării unei depășiri, a pierdut controlul asupra volanului, a ieșit în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu un copac.
În urma impactului, autovehiculul a fost proiectat înapoi pe carosabil, fiind lovit de un tir care se deplasa in aceeași direcție. În momentul de față, polițiștii efectuează cercetarea la fața locului.
Două autospeciale pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu sunt la fața locului, precum și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...