Doi jurnaliști luptă sub culorile PNL

17 Mar 2019
Prima vizită în calitate de membru PNL și de candidat de pe prima poziție la alegerile europarlamentare a jurnalistului Rareș Bogdan a fost în județul Vâlcea. Rareș Bogdan a explicat, în cadrul unei conferințe de presă, că a ales Vâlcea deoarece îl leagă mai multe amintiri din copilărie, când împreună cu bunicii, mergea la Băile Govora, dar și pentru faptul că peste ani, în calitate de jurnalist a realizat mai multe emisiuni maraton despre situația combinatului chimic de la Oltchim.
Fostul realizator al emisiunii Jocuri de Putere, Rareș Bogdan, acum candidat la europarlamentare și actualul europarlamentar Daniel Buda, însoțiți de liberalii vâlceni s-au deplasat la Drăgășani și în diferite zone din Râmnicu Vâlcea, unde au fost primiți cu simpatie de oameni.
"Rareș Bogdan este o voce puternică românească. I-am apreciat curajul cu care și-a dus lupta împotriva celor ce vor să despartă Transilvania de România, împotriva corupților care sufocă societatea și împotriva dezastrului provocat de PSD-ul golanului Dragnea. Rareș a renunțat la cariera sa din mass-media și a ales PNL pentru a continua lupta de această dată din arenă, considerând că PNL este singura formațiune politică de dreapta capabilă să înfrângă răul.
Faptul că a ales Râmnicul și judetul Vâlcea pentru a-și începe cariera politică ca și candidat la alegerile europarlamentare, alături de liberalii din această provincie chinuită de aproape 30 de ani de PSD și acoliții săi condamnați pentru corupție, arată încrederea sa în noi! ", a declarat Bogdan Argeșanu Popescu, președintele PNL Râmnicu Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...