Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


CUTIA CU ZÂMBETE: Micii pianiști de la clasa prof. Irina Stratulat au oferit primele cutii zâmbitoare

15 Mar 2019

CUTIA CU ZÂMBETE: Micii pianiști de la clasa prof. Irina Stratulat au oferit primele cutii zâmbitoare

Campania umanitară ”Cutia cu zâmbete”, inițiată de Fundația Orpheus și ziarul Vocea Vâlcii a demarat în forță. Primele cutii zâmbitoare au fost oferite de copii de la clasa de pian a doamnei profesoare Irina Stratulat. Cu ocazia recitalului susținut de micii pianiști, au apărut și primele cutii cu zâmbete.
”Încă o dată s-a adeverit că muzica adună oameni frumoși, suflete generoase care știu să dăruiască și să aduca bucurie atât prin muzica pe care o fac, cât și prin atenția pe care o oferă celor mai necăjiți dintre noi.
Mulțumesc copiilor și părinților care au răspuns pozitiv îndemnului meu de a ne alătura Campaniei “Cutia cu zambete” cu prilejul concertului “Primăvara Muzicală”. Astfel, am adunat câteva cadouri pentru copiii orfani și amintiri de neuitat!”, susține prof. pian Irina Stratulat.


Campania umanitară CUTIA CU ZÂMBETE este o campanie care vizează ajutorarea copiilor orfani, dar şi a celor proveniţi din familii dezorganizate sau prea sărace ca să le poată face viaţa mai uşoară. Cu ajutorul preotului Luca Sîia de la parohia Valea Bisericii din Orlești anul acesta cadourile care se vor strânge vor ajunge la micuții de la Centrul de Zi pentru Copii din Orlești, dar și la alți copiii care provin din familii nevoiașe din Orlești. Copiii au vârste cuprinse între 6 și 12 ani.

Preotul Luca Georgian Sîia face lucruri minunate cu acești micuți, ajutându-i să nu abandoneze școala. Copiii care sunt la acest centru provin din comunitate, din familii monoparentale, familii cu probleme economico – sociale și familii dezorganizate.


Colectarea începe chiar din data de 12 martie 2019 şi se termină în ziua de miercuri, 17 aprilie 2019. Râmnicenii care doresc să facă un copil fericit, fie chiar şi pentru o zi, pot contribui trimiţând cadourile/coletele pe care doresc să le dăruiască la centrul de colectare creat ad-hoc în incinta fundației Orpheus de pe strada Carol I nr. 3 – 5, centrală bloc Filipin. Persoană de contact: Magda Popescu 0745268444.


Citește și

https://www.voceavalcii.ro/45401-am-lansat-campania-umanitara-cutia-cu-zambete-iepurasul-trebuie-sa-vina-cu-cadouri-pentru-toti-copii.html

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella