CUTIA CU ZÂMBETE: Micii pianiști de la clasa prof. Irina Stratulat au oferit primele cutii zâmbitoare

15 Mar 2019

CUTIA CU ZÂMBETE: Micii pianiști de la clasa prof. Irina Stratulat au oferit primele cutii zâmbitoare

Campania umanitară ”Cutia cu zâmbete”, inițiată de Fundația Orpheus și ziarul Vocea Vâlcii a demarat în forță. Primele cutii zâmbitoare au fost oferite de copii de la clasa de pian a doamnei profesoare Irina Stratulat. Cu ocazia recitalului susținut de micii pianiști, au apărut și primele cutii cu zâmbete.
”Încă o dată s-a adeverit că muzica adună oameni frumoși, suflete generoase care știu să dăruiască și să aduca bucurie atât prin muzica pe care o fac, cât și prin atenția pe care o oferă celor mai necăjiți dintre noi.
Mulțumesc copiilor și părinților care au răspuns pozitiv îndemnului meu de a ne alătura Campaniei “Cutia cu zambete” cu prilejul concertului “Primăvara Muzicală”. Astfel, am adunat câteva cadouri pentru copiii orfani și amintiri de neuitat!”, susține prof. pian Irina Stratulat.


Campania umanitară CUTIA CU ZÂMBETE este o campanie care vizează ajutorarea copiilor orfani, dar şi a celor proveniţi din familii dezorganizate sau prea sărace ca să le poată face viaţa mai uşoară. Cu ajutorul preotului Luca Sîia de la parohia Valea Bisericii din Orlești anul acesta cadourile care se vor strânge vor ajunge la micuții de la Centrul de Zi pentru Copii din Orlești, dar și la alți copiii care provin din familii nevoiașe din Orlești. Copiii au vârste cuprinse între 6 și 12 ani.

Preotul Luca Georgian Sîia face lucruri minunate cu acești micuți, ajutându-i să nu abandoneze școala. Copiii care sunt la acest centru provin din comunitate, din familii monoparentale, familii cu probleme economico – sociale și familii dezorganizate.


Colectarea începe chiar din data de 12 martie 2019 şi se termină în ziua de miercuri, 17 aprilie 2019. Râmnicenii care doresc să facă un copil fericit, fie chiar şi pentru o zi, pot contribui trimiţând cadourile/coletele pe care doresc să le dăruiască la centrul de colectare creat ad-hoc în incinta fundației Orpheus de pe strada Carol I nr. 3 – 5, centrală bloc Filipin. Persoană de contact: Magda Popescu 0745268444.


Citește și

https://www.voceavalcii.ro/45401-am-lansat-campania-umanitara-cutia-cu-zambete-iepurasul-trebuie-sa-vina-cu-cadouri-pentru-toti-copii.html

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...