PERCHEZIȚIE la o persoană bănuită de braconaj

Polițiști ai Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat din comuna Cernișoara, bănuit de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

La data de 14 martie a.c., polițiștii au descins la domiciliul unui bărbat de 43 de ani, cercetat pentru mai multe fapte de braconaj cinegetic, comise pe raza comunei Cernișoara.

Acțiunea s-a desfășurat în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu.

În urma activității, de la locuința acestuia au fost ridicate pentru cercetări o arbaletă profesională prevăzută cu lunetă, 3 săgeţi aferente arbaletei, un detector de metale deţinut fără drept și o cutie din plastic specială pentru păstrarea şi transportul armelor neletale cu ţeavă scurtă.

Cercetările continuă.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...