Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Nașul președintelui PSD VÂLCEA, Constantin Rădulescu, a trecut la partidul lui Ponta, PRO ROMÂNIA

15 Mar 2019
Partidul Pro România, condus de fostul premier Victor Ponta, a început să câștige cât mai mulți adepți în județul Vâlcea. Cotat în mai toate sondajele de opinie cu 5%, partidul lui Ponta are șanse mari să treacă pragul electoral și să obțină la alegerile europarlamentare 2 mandate de europarlamentari.
La Vâlcea, oamenii rămași fideli lui Ponta au început să construiască un nou proiect politic care să convingă electoratul. Unul dintre cei care a ales să treacă la Pro România este chiar Mihai Persu, nașul de cununie al președintelui PSD, Constantin Rădulescu.
Alături de fostul ministru al Comunicațiilor în guvernul Ponta II, Răzvan Cotorolea, președinte interimar Pro România Vâlcea, Radu Marinoiu, fost director CET Govora, Adi Sandu, președintele organizației municipale, Mihai Persu, primvicepreședintele organizației a prezentat joi, 14 martie 2019, în cadrul unei conferințe de presă, echipa de la Vâlcea a fostului premier Ponta. Deocamdată, cei de la Pro România sunt în plină desfășurare a unei campanii de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella