Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VÂLCEA, prima șansă la câștigarea campionatului după derby-ul cu CSM București ediție tiparită

14 Mar 2019
VÂLCEA, prima șansă la câștigarea campionatului după derby-ul cu CSM București foto Ionut Buharu
Aseară, la Râmnicu Vâlcea, într-o sală a Sporturilor arhiplină s-a disputat derby-ul Ligii Florilor, între CSM Râmnicu Vâlcea și CSM București. Cele două echipe erau despărțite de numai 3 puncte, după victoria din tur a celor de la Vâlcea, scor 22 la 19, pe terenul campioanei. În rest cele două echipe au avut un parcurs fără greșeală până acum în campionat.
Prima repriză a fost una extrem de echilibrată, cele două echipe nereușind să se desprindă la mai mult de 2 goluri pe parcursul reprizei. Cele două defensive și-au făcut foarte bine treaba în prima parte a meciului. Echilibrul a fost perfect și la pauză, așă că la cabine s-a intrat cu scorul de 12-12.
După pauză, bucureștencele au ieșit mult mai montate de la cabine. În primele 10 minute ale reprizei, apărarea lor a mers ceas, primind numai un gol. Astfel în minutul 40, echipa primăriei capitalei se desprinsese la 20-14 și părea scăpată în câstigătoare. De la jumătatea reprizei, vîlcencele au fost mult mai exact în atac și mai sincronizate în defensivă iar în minutul 50 au strîns scorul la numai un gol, 22-23. Mai mult chiar în minutul 56, au izbutit să egaleze la 26. Finalul de meci a fost dus cap la cap de cele două echipe, dar la ultima fază a meciului bucureștencele au înscris golul victoriei 30 la 29.
Csm București câstigă cu 30-29, însă această victorie la numai un gol nu le ajută prea mult în perspectiva luptei pentru titlu. Deoarece în tur oltencele s-au impus la o diferență de 3 goluri, acestea sunt în pole-position pentru a câstiga campionatul după înfrângerea la numai un gol din seara asta. Bucureștencelor nu le râmăne decât speranța cele de la Csm Râmnicu Vâlcea se vor încurca până la finalul campionatului pentru a putea spera la al patrulea titlu consecutiv.
Pentru Csm Râmnicu Vâlcea au înscris: Glibko (12 goluri), Popa (4), Fernandez (4), Florică (2), Vasileuskaya (2), Petrovic (2), Vieira (1), Lopez (1), Pricopi (1). Pentru bucureștence au punctat: Radicevic (8 goluri), Lazovic (6), Lekic (5), Omorogie (5), Cvijic (3), Curea (1), Manea (1), Rosengren (1).

Galerie de imagini

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella