Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VIDEO: Surprinşi de jandarmii vâlceni în timp ce pescuiau ilegal

13 Mar 2019
VIDEO: Surprinşi de jandarmii vâlceni în timp ce pescuiau ilegal foto arhiva
Săptămâna trecută, jandarmii vâlceni în cooperare cu lucrători din cadrul A.N.P.A- Serviciul Regional Oltenia, au depistat pe râul Olt, doi bărbaţi ce pescuiau cu ajutorul unei bărci pneumatice şi a două plase de pescuit, una de tip plurifilament, în lungime de aproximativ 200 m, iar cealaltă din material textil, în lungime de aproximativ 300 m.
În urma verificărilor efectuate de către jandarmi, s-a stabilit faptul că, cei doi bărbaţi pescuiau fără a deţine licenţă.
Lucrătorii din cadrul A.N.P.A au găsit cantitatea de 5 kg de peşte din specia caras, dar şi scobar. În continuarea constatării, cantitatea de peşte a fost eliberată în arealul natural deoarece se afla în stare vie.
Documentele întocmite de jandarmii vâlceni au fost predate lucrătorilor din cadrul Poliţiei Vâlcea.
Ţinem să precizăm faptul că astfel de acţiuni vor continua si în perioada următoare, pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, cât si a comercializării ilegale.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella