Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


IATĂ ce recomandă jandarmii pentru meciul de handbal dintre echipele SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti

13 Mar 2019
Pentru iubitorii de handbal, astăzi va avea loc un meci important între echipele SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti. Competiţia sportivă se va desfăşura la Sala Sporturilor din municipiul Râmnicu Vâlcea, începând cu ora 21.00, iar accesul spectatorilor se va face pe bază de bilete.
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vâlcea va asigura măsurile de ordine publică în zona apropiată şi imediată a locului de desfăşurare a acestei competiţii.
Recomandăm spectatorilor să respecte măsurile stabilite de organizatori privind deplsarea în incinta sălii de sport, fiindu-le interzis să pătrundă în stare vădită de beţie, să introducă băuturi alcoolice, bannere, afişe, steaguri care conţin texte cu conţinut obscen, materiale pirotehnice sau alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă. De asemenea, recomandăm participanţilor să se delimiteze de orice formă de manifestare ce ar conduce la tulburarea ordinii publice şi prevenirea producerii unor fapte de încălcare a normelor de convieţuire socială.
În sprijinul desfăşurării în bune condiţii a competiţiei vor fi prezente efective din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi al Poliţiei Locale.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella