IATĂ ce recomandă jandarmii pentru meciul de handbal dintre echipele SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti

13 Mar 2019
Pentru iubitorii de handbal, astăzi va avea loc un meci important între echipele SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti. Competiţia sportivă se va desfăşura la Sala Sporturilor din municipiul Râmnicu Vâlcea, începând cu ora 21.00, iar accesul spectatorilor se va face pe bază de bilete.
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vâlcea va asigura măsurile de ordine publică în zona apropiată şi imediată a locului de desfăşurare a acestei competiţii.
Recomandăm spectatorilor să respecte măsurile stabilite de organizatori privind deplsarea în incinta sălii de sport, fiindu-le interzis să pătrundă în stare vădită de beţie, să introducă băuturi alcoolice, bannere, afişe, steaguri care conţin texte cu conţinut obscen, materiale pirotehnice sau alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă. De asemenea, recomandăm participanţilor să se delimiteze de orice formă de manifestare ce ar conduce la tulburarea ordinii publice şi prevenirea producerii unor fapte de încălcare a normelor de convieţuire socială.
În sprijinul desfăşurării în bune condiţii a competiţiei vor fi prezente efective din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi al Poliţiei Locale.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...