VÂLCEA: PERCHEZIȚII la Olănești la firme din domeniul construcțiilor

În dimineața zilei de miercuri, 13 martie 2019, au loc șapte percheziții în județele Olt, Vâlcea şi Argeş, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul construcţiilor de aproximativ 800.000 lei.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Olt, sprijiniţi de colegi din cadrul SAS, au descns la şapte adrese din cele trei judeţe, în localităţile Izbiceni și Balş din Olt, Olăneşti din Vâlcea şi Piteşti şi Lunca Corbului, din judeţul Argeş. Se caută documente contabile şi unităţi de calcul, patru persoane, respective administrator ai firmelor, fiind aduse la sediul IPJ Olt pentru audieri. Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice efectuează, miercuri-dimineaţa, 7 percheziţii în judeţele Olt, Argeş şi Vâlcea, la domiciile unor persoane bănuite de evaziune fiscală.
„În fapt, doi bărbaţi, administratorii a două firme, din judeţul Olt, sunt bănuiţi că, în perioada 2013-2018, ar fi evidenţiat în contabilitate, operaţiuni comerciale fictive, în scopul diminuării bazei impozabile. Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului s-ar ridica la suma de aproximativ 800.000 de lei", a precizat IPJ Olt pentru www.adevarul.ro.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...