VIDEO: A accidentat o femeie pe trecerea de pietoni și a fugit! Polițiștii l-au prins în scurt timpPolitistii rutieri din cadrul Politiei municipiului Râmnicu Vâlcea au depistat un sofer din comuna Berislăvesti, bănuit că ar fi provocat un accident rutier în Râmnicu Vâlcea, fugind apoi de la fata locului.

La data de 11 martie a..c., politistii au depistat un bărbat de 51 de ani, bănuit ca ar fi accidentat o femeie de 62 de ani, pe o trecere de pietoni din municipiu, după care ar fi părăsit locul faptei.

Oamenii legii au fost sesizati în cursul diminetii de persoana vătămată cu privire la faptul că a fost victima unui accident, fiind lovită de o mașină chiar pe trecerea de pietoni, iar conducătorul auto si-a continuat drumul. Femeia a suferit leziuni usoare.
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...