Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Marius Catrinoiu de la SuperMercato se alătură protestului #șîeu ediție tiparită

Marius Catrinoiu, patronul lanțului de magazine Supermercato, a anunțat pe pagina sa de socializare că va susține protestul inițiat de omul de afaceri din Suceava, Ștefan Mandachi. Astfel, în data de 15 martie 2019, ora 15.00, pentru 15 minute va opri activitatea în toate cele 23 de magazine pe care le deține în întreaga țară.
Reteaua de magazine SuperMercato, infiintata in 2015 de compania de transport si logistica Marvi Logistic, are 23 de magazine deschise în toată țara cu produse italienești de cea mai bună calitate.
SuperMercato este un brand de retail lansat de omul de afaceri Marius Catrinoiu și de soția sa Lavinia Ștefănuț, care, dupa ce au locuit si au muncit timp de 8 ani in Italia, si-au dorit sa le ofere consumatorilor din Romania produse italiene autentice.
“Ne-am dorit ca produsele italiene de calitate sa ajunga in casele cat mai multor iubitori ai stilului de viata italian. Initial, SuperMercato a fost o platforma de retail exclusiv on line, insa rezultatele mediocre din on line ne-au determinat sa mergem si pe offline. Incurajati de faptul ca foarte multi romani muncesc in aceasta tara, ne-am gandit sa construim aici o retea de magazine pe rafturile carora sa punem exclusiv produse importate din Italia. Asadar, SuperMercato este un format de magazin in care ne-am dorit sa aducem cateva din cele mai cunoscute branduri atat din segmentul food, cat si non food”, povestește Marius Catrinoiu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella