Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Fondatorul Golden Club sustine protestul inițiat de Ștefan Mandachi #șîeu ediție tiparită

07 Mar 2019
Tot mai mulți oamenii de afaceri din Vâlcea se alătură protestului inițiat de Ștefan Mandachi. La Vâlcea, startul l-a dat Gili Boruz, cel care a anunțat public că va întrerupe activitatea firmei pentru 15 minute în data de 15 martie la ora 15.00.
Romulus Ghinoiu, fondatorul Golden Club, sustine protestul si eu si pentru constructia autostrazii Pitesti Sibiu. Romulus Ghinoiu detine 3 afaceri. Prima afacere a inceput-o în 2011 și este o agenție de publicitate, ce lucreaza pentru brandurile puternice. A doua afacere este Golden Pictures, o afacere pentru care a obtinut fonduri nerambursabile si a dezvoltat o echipa foto video pentru evenimente premium. A treia este cel mai mare club de afaceri din Ramnicu Valcea, Golden Club. In club sunt ca membri, unii dintre cei mai puternici oameni de afaceri.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella