Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VÂLCEA: Fetiță de 3 ani, ÎN COMĂ, după ce a înghițit pastilele bunicii! Intervenție cu elicopter SMURD

O fetiță de trei ani dintr-o comuna Vaideeni, județul Vâlcea a fost dusă de urgență la un spital din Capitală, după ce a înghițit medicamentele bunicii.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanţei Vâlcea, copila, Maria Teodora, lăsată nesupravegheată de către părinţi, ar fi ingerat din medicamentele pentru hipertensiune ale bunicii, ajungând în comă la UPU Pediatrie de la Spitalul Judeţean şi ulterior fiind transferată la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală.
„Fetiţa a fost dusă iniţial la spitalul din Horezu, dar pentru că starea ei se înrăutăţise, medicii de aici au decis să o transfere la Spitalul Judeţean. Pe drum, în ambulanţă, a devenit comatoasă, medicul care o însoţea decizând să ia legătura cu cei de la SMURD pentru a fi transportată la Bucureşti. A fost intubată şi stabilizată la UPU Pediatrie din Râmnicu Vâlcea, ulterior cadrele medicale de aici hotărând să o trimită la Bucureşti. ”, a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ Vâlcea, Adrian Popescu.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella