Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VIDEO: Românul care a construit un metru de autostradă îndeamnă la SOLIDARITATE! La Vâlcea, Gili Boruz îi urmează exemplul

06 Mar 2019
Sătul de neputința autorităților în ceea ce privește construcția de autostrăzi în România, omul de afaceri Ștefan Mandachi a decis să acționeze. Într-un clip video care deja a devenit viral în care este prezentat momentul construcției, afaceristul sucevean se prezintă și îndeamnă la un protest de solidaritate de 15 minute pe data de 15 martie la ora 15. Acesta susține că va suspenda timp de un sfert de oră activitatea tuturor restaurantelor și hotelurilor sale.
Ștefan Mandachi deține lanțul de restaurante Spartan și a construit primul metru de autostradă din Moldova pe un teren privat, undeva între Voroneț și Putna.
La Vâlcea, omul de afaceri Gili Boruz, cel care conduce firma Bozo, dorește să-i urmeze exemplul. Acesta a decis ca în data de 15 martie la ora 15.00 să oprească activitatea firmei sale pentru 15 minute ”Este un semnal de alarmă pe care vreau să-l trag! Nu este prima dată când iau atitudine față de ceea ce ne serves guvernanții zi de zi. Sunt pe aceeași lungime de undă și îl susțin pe întreprinzătorul din Suceava. Sper, ca prin demersul meu, să-i conving și pe alți oameni de afaceri din Vâlcea să oprească activitatea”, ne-a declarat Gili Boruz.
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella