FOTO: Paula Seling a cântat cu casa închisă la Râmnicu Vâlcea!

05 Mar 2019

Aplauze la scenă deschisă pentru Paula Seling luni, 4 martie 2019, la Filarmonica Ion Dumitrescu din Râmnicu Vâlcea, unde a avut loc un spectacol dedicat femeilor, la început de lună martie. Frumoasa și talentata interpretă Paula Seling a fost acompaniată de orchestra simfonică a Filarmonicii Ion Dumitrescu și, timp de o oră și jumătate, i-a purtat pe melomanii prezenți, pe aripile muzicii, pe tărâmuri nebănuite. De asemenea, trebuie semnalată și prestația excepțională a dirijorului Daniel Manasi, care a smuls aplauze îndelungi de la publicul prezent în sală. Foarte apreciată a fost și interacțiunea acestuia cu publicul.
Printre altele, Paula Seling a interpretat piese foarte cunoscute și îndrăgite cum ar fi ”După noapte vine zi”, ”Ploaie în luna lui Marte” sau ”Noapte caldă”.
Paula Seling a încheiat concertul de luni seara interpretând ”My heart will gon on”.
Spectacolul s-a desfășurat cu casa închisă, toate biletele fiind deja vândute. În seara evenimentului s-au vândut bilete suplimentare, adăugându-se scaune în sală.

CERERE MARE! La Mioveni se mai tipăresc bilete

Colaborarea Paulei Seling cu filarmonica din Râmnicu Vâlcea nu se oprește aici. Directorul Petruț Constantinescu a gândit pe termen lung, iar următoarea colaborare va fi la Mioveni, în data de 6 martie 2019. Acesta este doar începutul pentru că Petruț Constantinescu intenționează ca filarmonica din Râmnicu Vâlcea să concerteze în cât mai multe orașe din țară. Astfel, începând cu ora 19.00, Paula Seling, împreună cu Orchestra Simfonică a Filarmonicii „Ion Dumitrescu” Râmnicu Vâlcea, va susține un concert festiv în sala de spectacole a Casei de Cultură „Dacia” Mioveni.

”Datorită numeroaselor solicitări și interesului publicului, o nouă serie de bilete va fi pusă spre vânzare, pentru concertul pe care îndrăgita artistă îl va susține pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Mioveni, în data de 6 martie, alături de Orchestra Simfonică a Filarmonicii din Râmnicu Vâlcea!
În mod excepțional, pentru publicul numeros din Mioveni, artiștii au fost de acord să susțină încă un concert, de la ora 16.30, pentru care biletele vor fi puse spre vânzare începând de luni, 25 februarie! Prețul unui bilet este tot de 10 lei, iar acestea pot fi achiziționate de la Casa de Cultură a Sindicatelor Mioveni, în limita locurilor disponibile, în număr de maximum patru tichete pentru un cumpărător.
Pentru efortul organizării acestui maraton muzical de excepție la Mioveni trebuie să mulțumim în primul rând Paulei Seling și artiștilor din cadrul Orchestrei Filarmonicii "Ion Dumitrescu" din Râmnicu Vâlcea, conducerii Filarmonicii, organizatorilor - Centrul Cultural Mioveni și Consiliului Local Mioveni, dar și altor oameni de cultură fără ajutorul cărora acest eveniment nu ar fi putut avea loc.
ATENȚIE! Persoanele care au achiziționat deja bilet pentru primul spectacol sunt așteptate de la ora 19.00, conform programului inițial. Noile bilete care urmează să fie puse în vânzare sunt valabile doar pentru concertul de la ora 16.30!”, arată organizatorii

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...