Deputatul Neață propune conferirea “Ordinului Meritul Cultural în Grad de Cavaler”, membrilor formației de muzica rock ANTRACT

04 Mar 2019
În urma solicitărilor venite din partea mai multor cetățeni ai județului Vâlcea, care l-au rugat să susțină formația de muzică rock ANTRACT, în vederea conferirii “Ordinului Meritul Cultural în Grad de Cavaler”, în data de 4 martie 2019, deputatul Eugen Neață a depus o interpelare, adresată domnului Ministru al Culturii și Identității Naționale, Valer Daniel Breaz.
”În interpelare, am argumentat motivele și am solicitat să facă demersurile necesare către Președintele României, în vederea decorării formației ANTRACT și a staff-ului tehnic cu “Ordinului Meritul Cultural în Grad de Cavaler”, la categoria “Muzică”.
În data de 8 martie 2019, formația Antract împlinește frumoasa vârstă de 35 de ani de activitate și acest demers este cadoul pe care îl ofer în semn de apreciere față de toți cei implicați în acest proiect.
Sunt mândru de acesti oameni care au cântat de-a lungul timpului pe cele mai mari scene ale rock-ului din România, în compania unor nume mari ale acestui gen de muzică. Au reușit să se remarce prin superbele piese și să facă cunoscut municipiul Râmnicu Vâlcea și județul Vâlcea.
Este, fără îndoială, cea mai cunoscută formație de rock din Vâlcea, una dintre cele mai bune din România, cu fani în toată țara. Albumele lor sunt cunoscute de iubitorii muzicii rock, iar în anul 2012, Antract a reușit să câștige trofeul Best Pop Rock, la Romanian Top Hits Music Awards cu piesa “Pentru tine nou”.
Acest Ordin, cu siguranța, este unul pe care-l merită formația Antract și sunt încrezător că el va fi conferit!
Sunt și voi rămâne alături de oameni, pregătit să găsesc soluții la cerințele lor și asta pentru că îmi place ceea ce fac!”, susține deputatul Eugen Neață.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...