Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Deputatul Neață propune conferirea “Ordinului Meritul Cultural în Grad de Cavaler”, membrilor formației de muzica rock ANTRACT

04 Mar 2019
În urma solicitărilor venite din partea mai multor cetățeni ai județului Vâlcea, care l-au rugat să susțină formația de muzică rock ANTRACT, în vederea conferirii “Ordinului Meritul Cultural în Grad de Cavaler”, în data de 4 martie 2019, deputatul Eugen Neață a depus o interpelare, adresată domnului Ministru al Culturii și Identității Naționale, Valer Daniel Breaz.
”În interpelare, am argumentat motivele și am solicitat să facă demersurile necesare către Președintele României, în vederea decorării formației ANTRACT și a staff-ului tehnic cu “Ordinului Meritul Cultural în Grad de Cavaler”, la categoria “Muzică”.
În data de 8 martie 2019, formația Antract împlinește frumoasa vârstă de 35 de ani de activitate și acest demers este cadoul pe care îl ofer în semn de apreciere față de toți cei implicați în acest proiect.
Sunt mândru de acesti oameni care au cântat de-a lungul timpului pe cele mai mari scene ale rock-ului din România, în compania unor nume mari ale acestui gen de muzică. Au reușit să se remarce prin superbele piese și să facă cunoscut municipiul Râmnicu Vâlcea și județul Vâlcea.
Este, fără îndoială, cea mai cunoscută formație de rock din Vâlcea, una dintre cele mai bune din România, cu fani în toată țara. Albumele lor sunt cunoscute de iubitorii muzicii rock, iar în anul 2012, Antract a reușit să câștige trofeul Best Pop Rock, la Romanian Top Hits Music Awards cu piesa “Pentru tine nou”.
Acest Ordin, cu siguranța, este unul pe care-l merită formația Antract și sunt încrezător că el va fi conferit!
Sunt și voi rămâne alături de oameni, pregătit să găsesc soluții la cerințele lor și asta pentru că îmi place ceea ce fac!”, susține deputatul Eugen Neață.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella