Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

FOTO: 1 MARTIE, sărbătorit la OFSD Vâlcea! Femeile social-democrate s-au distrat pe cinste

04 Mar 2019
Petrecere mare în organizația PSD Vâlcea. Președinta OFSD Vâlcea, deputatul Daniela Oteșanu a fost amfitrioana evenimentului de socializare, organizat la început de lună martie, care a reunit femeile social-democrate din Vâlcea, dar și domnii din PSD Vâlcea.
Doamnele din partid au sărbătorit prin muzică și dans venirea primăverii. Printre acordurile muzicii de petrecere și discursurile liderilor partidului, doamnele, unele dintre ele, îmbrăcate în tradiționala IE românească, au petrecut ore în șir.
Deputatul PSD Eugen Neață a salutat inițiativa colegei sale Daniela Oteșanu și a felicitat-o pentru o organizare impecabilă:
”La invitația deputatului Daniela Oteșanu, președinta OFSD Vâlcea, am participat împreună cu președintele Consiliului Județean Vâlcea și președinte al PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu și colegii mei parlamentari, la întâlnirea de socializare organizată cu ocazia începerii frumosului anotimp, primăvara.
O acțiune frumoasă, organizată exemplar de colega mea, Daniela.
Pe această cale le felicit pe aceste femei deosebite din PSD pentru implicare, devotament și pentru munca pe care o depun zi de zi, atât în viața profesională , cât și în cea personală.
Vă felicit pentru toate acțiunile organizate de-a lungul timpului și vă urez succes în proiectele propuse pe viitor!”, a postat deputatul Eugen Neață.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella