Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Bebelușul familiei Mutu A MURIT! El se afla internat de două luni în MOARTE CEREBRALĂ la Spitalul Marie Curie din București

Ayan Mutu, bebelușul de un an și o lună, care se afla internat de două luni în moarte cerebrală la Spitalul Marie Curie din București a murit. Bebelușul a murit în dimineața zilei de 2 martie a.c.
Impresionați de tragedia familiei Mutu, vâlcenii au ieşit de două ori în stradă, ca să protesteze împotriva neregulilor şi serviciilor deficitare din sistemul medical vâlcean. Sâmbătă, inima micuţului, acum de 1 an şi 3 luni, a încetat să mai bată în spitalul din Bucureşti unde era ţinut în viaţa cu ajutorul aparatelor.
Marți, 5 martie a.c., trupul micuțului Ayan va fi adus acasă, la Râmnicu Vâlcea, iar miercuri între orele 13,00-14,00 va fi înmormântat la cimitirul EROILOR din zona Nord a municipiului Râmnicu Vâlcea.

Totul a început în ianuarie 2019, când familia Mutu a ajuns băieţelul lor în vârstă de 1 an şi o lună la urgenţe la Spitalul din Vâlcea, unde medicul de gardă a tratat problema cu lejeritate, transferându-l apoi pe secţie, la Pediatrie. Când a ajuns la spital, copilul avea febră. Medicii au pus diagnosticul de laringită şi i-au asigurat pe părinţi că totul va fi bine. După internare, starea micuţului se înrăutăţea, însă personalul medical le spunea să nu se agite că nu au de ce.
Abia a doua zi, micuţului i s-au recoltat probe pentru analize, iar după aflarea rezultatelor personalul medical a început să se agite pentru a trimite copilul la Bucureşti.
Şi aici s-a derulat o adevărată dramă pentru că, pe drum, băieţelul a intrat în stop-cardio respirator şi ambulanţierii au fost nevoiţi să ducă copilul la Spitalul din Piteşti. Aici, s-a pierdut timp preţios, 8 ore, până când un echipaj, altul decât cel care îl preluase iniţial, şi-a asumat răspunderea de a transporta bebeluşul la Bucureşti.
Au ajuns într-un final şi la Bucureşti, la Spitalul Marie Curie, însă se pare că prea târziu. Părinţii au fost anunţaţi că starea copilului este una foarte gravă, are moarte cerebrală de gradul 3.
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella