ARESTAT PENTRU TÂLHĂRIE la Frâncești

04 Mar 2019
Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Postului de poliție Frâncești au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Râmnicu Vâlcea, față de un bărbat din Frâncești.

La data de 1 martie a.c., polițiștii au executat un mandat de arestare față de un bărbat de 43 de ani, condamnat la o pedeapsa de 4 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

În fapt, la data de 6 februarie 2018, cel în cauză împreună cu alți doi bărbați ar fi pătruns în locuința unei femei din Frâncești și ar fi sustras prin violență 3.000 de lei, bani pe care ulterior i-ar fi împărțit.

Bărbatul a fost încarcerat într-un penitenciar din județul Argeș.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...