RAZIE în sudul județului Vâlcea! Polițiștii au aplicat zeci de amenzi

Polițiști din cadrul Poliției orașului Bălcești, Secției 10 Măciuca, Serviciului Rutier și Postului de poliție Fărtâțești au acționat în perioada 1-2 martie a.c., pe raza comunelor Diculești, Fărtâțești, Măciuca, Valea Mare și Laloșu, pentru combaterea şi prevenirea accidentelor de circulaţie și asigurarea ordinii și liniștii publice.
Polițiștii au verificat mai multe societăți comerciale și au oprit pentru control peste 40 de autovehicule, 17 conducători auto fiind testați cu aparatul etilotest.
Au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale pentru depășirea limitei legale de viteză, dar și alte abateri, de aproximativ 7.000 de lei.
Polițiștii au depistat pe raza comunelor Măciuca și Fărtățești doi conducători auto, care se deplasau cu o viteză de 103 km/h, respectiv 111 Km/h, aceștia fiind sancționați contravențional.
Pe parcursul acțiunii au fost reținute două permise de conducere.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...