Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

ȘOFER din VÂLCEA, ARESTAT! A omorât un om și a fugit de la locul ACCIDENTULUI

ȘOFER din VÂLCEA, ARESTAT! A omorât un om și a fugit de la locul ACCIDENTULUI foto www.adevarul.ro
Un bărbat de 34 de ani din localitatea Făurești, județul Vâlcea, a accidentat mortal și apoi a fugit de la locul accidentului un pieton care circula pe marginea drumului. Accidentul s-a produs în comuna olteană Iancu Jianu, un bărbat de 40 ani şi un altul de 35 ani, pietoni, fiind loviţi de un autoturism. Primul bărbat era decedat la sosirea echipajelor de prim ajutor, al doilea fiind transportat la spital.
Oamenii legii l-au găsit pe șoferul vinovat în casa concubinei sale din localitatea Bârza, judeţul Olt. Şoferul, care consumase băuturi alcoolice, reultatul etilotestul indicând o concentraţie de 1,4 mg/l alcool pur în aerul expirat, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru ucidere din culpă, vătămarea corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia
”În timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Judeţean 643, pe raza comunei Iancu Jianu, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul din Vâlcea a acroşat doi bărbaţi, de 40 şi de 35 de ani, care se deplasau pe marginea drumului, în calitate de pietoni, după care a părăsit locul evenimentului. Din accident, a rezultat decesul bărbatului de 40 de ani şi rănirea celui de 35 de ani, acesta din urmă fiind transportat la o unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri medicale“, a transmis purtătorul de cuvânt al IJ Olt, Alexandra Dicu pentru www.adevarul.ro.
Băuturi alcoolice consumase şi pietonul rănit, în cazul acestuia rezultatul fiind 0,21mg/litru.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella