Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VIDEO: Cum se sparge un aparat după ce ai pierdut 140.000 de lei la păcănele

03 Mar 2019
Un bărbat din Vâlcea a distrus, live pe Facebook, un aparat dintr-o sală de jocuri, arata www.antena1ro. Supărat că a pierdut o avere la păcănele, acesta a transmis live pe Facebook cum a distrus aparatul din sala de jocuri care i-a 'mâncat' banii.
Enervat la culme de faptul că a pierdut 140.000 de lei la aparatul de păcănele, bărbatul s-a interesat cât costă să distrugă aparatul. Astfel, bărbatul a aflat că lovirea aparatului din sala de jocuri costă 2.000 de lei, motiv pentru care a decis că investiția merită.
Drept urmare, s-a filmat în timp ce explică cum a pierdut 'un miliard patru sute de milioane' (n.r. 140.000 de lei) și că merită să investească încă 2.000 de lei pentru a distruge aparatul care l-a lăsat fără bani.
Pe imagini se poate observa cum bărbatul lovește cu pumnul aparatul din sala de jocuri, de mai multe ori, pentru a se răzbuna.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella