FOTO: “Balul Mărţişorului”, eveniment marca OFL Râmnicu Vâlcea

01 Mar 2019
Peste 100 de femei liberale, membre ale OFL Vâlcea au fost prezente joi, la ”Balul Mărțișorului”, eveniment organizat anual și care a avut loc la restaurantul OK din Zăvoi. Ca în fiecare an, la început de primăvară doamnele și domnisoarele sunt în centrul atenției, iar Irina Argeșanu, președinta Organizației Femeilor Liberale din municipiul Râmnicu Vâlcea, cea care a organizat evenimentul, a dorit că femeile liberale să se simtă pentru câteva ore speciale, să socializeze și să se distreze.
La eveniment au participat și liderii PNL Vâlcea, printre care amintim deputatul Cristian Buican, preşedintele PNL, Bogdan Popescu, președintele organizației municipale a PNL, Claudia Banu, primvicepreședinte, Mihaela Andreianu, președinta OFL Vâlcea, primarul Alexandru Dediu, Victor Stănculescu, consilier județean etc.
Devenit deja tradiţie, evenimentul s-a bucurat de un real succes, doamnele s-au distrat, au dansat si au petrecut cum se cuvine de Mărțișor.
”Balul Mărțișorului”, organizat anual la începutul primăverii, este un eveniment care reunește femeile liberale, ele având posibilitatea să socializeze altfel la o astfel de întâlnire.
Totodată, evenimentul are menirea și de a le sărbători pe doamnele liberale, având în vedere că peste câteva zile este o zi specială – 8 martie.
"Este un eveniment tradiție al Organizației Femeilor Liberale din municipiu care, după cum vedeți, participă de fiecare dată în număr mare la petrecerea prilejuită de Ziua Femeii. Este o bună ocazie să fim împreună și să ne bucurăm de această sărbătoare. Le doresc colegelor mele și tuturor femeilor o primavară frumosă și le urez La Mulți Ani!", a declarat Irina Argeșanu, președinta OFL Râmnicu Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...