Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

PREMIERĂ la Teatrul Ariel: “GAGAGUGUCUCURIGUUU!”

28 Feb 2019
Duminică, 3 martie 2019, la Cinema „Geo Saizescu”, începând cu ora 12:00, Teatrul Municipal ARIEL Râmnicu Vâlcea vă invită la o nouă premieră, “GAGAGUGUCUCURIGUUU!”, un musical pentru copii, adaptarea fiind realizată de Constantin Brehnescu, după “Punguța cu doi bani” de Ion Creangă.
Acesta este un spectacol de Camelia Constantin, iar din distribuție (după personaje) fac parte actorii:
Boierul – Dan Constantin
Ilie – Gabriel Popescu
Cocoșul – Cătălina Sima Getsck
Lisaveta – Mădălina Floroaica
Baba – Julliet Attoh
Moșul – Alin Holcă
Slujnicele – Olimpia Deaconescu, Georgiana Marin, Camelia Constantin
Vineri, 1 martie 2019, se împlinesc 182 de ani de la nașterea lui Ion Creangă, iar acest spectacol este un omagiu adus marelui povestitor.
Dinamica și originalitatea spectacolului reies din îmbinarea poveștii cu muzica, fiecare personaj intepretând nu doar rolul său, ci și propriul cântec.
În cei 10 ani de când Teatrul Municipal „Ariel” prezintă spectacole pe scena Cinematografului „Geo Saizescu”, „Gagagugucucuriguuu!” reprezintă încă un mărțișor oferit tuturor copiilor și nu numai lor.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella