Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


1 Martie, Ziua Porților Deschise la Școala Gimnazială Take Ionescu

Școala gimnazială Take Ionescu din Râmnicu Vâlcea este una dintre cele mai bine cotate școli din județul Vâlcea, dar și din țară. De-a lungul timpului, elevii școlii Take Ionescu, au obținut numeroase premii și distincții, dovedind că aici învățământul de elită se practică cu succes. Cu o vechime de peste 180 de ani, unitatea de învățământ din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, își deschide, în prag de primăvară porțile pentru copii și părinții care doresc să facă parte din marea familie a școlii Take Ionescu.
”Au mai rămas doar câteva zile până la începerea înscrierii copiilor în clasa pregătitoare. De aceea, vă venim în sprijin invitându-vă să ne cunoașteți mai bine în cea dintâi zi a primăverii”, este mesajul conducerii școlii pentru părinți și copii. Preșcolarii, viitorii elevi, părinții, dar și cei interesați sunt invitați să viziteze spațiile amenajate pentru clasele pregătitoare care vor funcționa în anul 2019 – 2020. În anul școlar 2019 – 2020, la școala gimnazială Take Ionescu vor fi 5 clase pregătitoare, conduse de unii dintre cei mai buni dascăli din județ.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella