Șapte premii pentru filmul Hackerville, inspirat din realitățile din Râmnicu Vâlcea

27 Feb 2019
Serialul "Hackerville" regizat de moldoveanul Igor Cobileanski, a fost premiat la GRIMME, cea mai importantă competiție de seriale TV din Germania. Pelicula a câștigat în şapte categorii, iar anunţul despre succesul serialului a fost făcut chiar de Igor Cobileanski pe pagina sa de facebook.
Serialul a fost premiat pentru cea mai bună regie, cei mai buni actori şi producători. De asemenea "Hackerville" a fost apreciat şi pentru coloana sonoră.
"Piesa de opening titles a fost special compusă pentru serial în colaborare cu EM o vocalistă din Timişoara", a declarat Silent Strike, compozitor.
Serialul "Hackerville" a fost produs de HBO şi a fost lansat anul trecut în limbile română și germană. Acesta este un thriller de investigație, plin de acțiune și suspans, care povestește istoria unui oraș din România plin de hackeri.
Prototipul lui îl reprezintă Râmnicu-Vâlcea, un oraș care a atras atenția presei internaționale după ce a devenit un centru al criminalității cibernetice. Filmările au avut loc în Timișoara.

"Două bănci germane au fost atacate în ultimele 24 de ore. Nu mai zic nimic până nu vine avocatul. "

Serialul "Hackerville" nu este prima colaborare a regizorului moldovean cu HBO. În 2014 pe micele ecrane a apărut serialul Umbre.
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...