Deputat OVIDIU POPA, implicat în modificarea Legii pentru organizarea şi exercitarea profesiei de avocat

22 Feb 2019
Deputatul PSD Ovidiu Popa a fost unul dintre participanții activi la dezbaterea Proiectului de Lege privind modificarea art.61 alin.(1) din Legea nr.51/1995 pentru organizarea şi exercitarea profesiei de avocat.
Iată poziția sa: ”Raport asupra Proiectului de Lege privind modificarea art. 61 alin. (1) din Legea nr. 51/1995 pentru organizarea şi exercitarea profesiei de avocat; PL-x 688/2018.
Senatul, în calitate de primă Cameră sesizată, a adoptat iniţiativa legislativă.
Camera Deputaţilor este Cameră decizională.
Consiliul Legislativ a avizat favorabil iniţiativa legislativă.
Guvernul a transmis un punct de vedere asupra iniţiativei legislative, în sensul că Parlamentul va decide cu privire la oportunitatea adoptării acesteia.
Propunerea legislativă are ca obiect de reglementare modificarea Legii nr. 51/1995 pentru organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, prin adăugarea la categoriile de membri ai Congresului avocaţilor a unui delegat al Casei de Asigurări a Avocaţilor.
În urma dezbaterilor, membrii Comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi au hotărât, cu unanimitate de voturi, să propună plenului Camerei Deputaţilor adoptarea proiectului de lege.
Propunerea legislativă face parte din categoria legilor ordinare”.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...